Betere inkoop voor uw organisatie!

Leveranciers manager

Betere inkoop voor uw organisatie!

Bij Rietplas staat de specifieke situatie van iedere organisatie centraal. Elke opdracht zien we als maatwerk en aanbestedingen worden steeds opnieuw klantspecifiek door ons opgesteld. Daarom gaan we niet uit van inkoopcollectieven waarbij u zich kunt aansluiten.

 

Iedere branche en regio kent zijn eigen specifieke aandachtspunten en benadering. Rietplas houdt zich daarom vooral bezig met inkoopvraagstukken in het onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening en dan voornamelijk in Noordoost-Nederland.

 

Het team van Rietplas beschikt over jarenlange ervaring in onderhandse en Europese aanbestedingen van alle facilitaire inkooppakketten. We weten daarom als geen ander hoe een goed doordacht aanbestedingsdocument eruit moet zien. Zelf zijn we erg kritisch en helpen organisaties graag om hun inkoop te verbeteren. Het is immers zonde als een inkooptraject niet optimaal is, waardoor u niet de oplossing of partner krijgt die het beste bij uw organisatie past.

 

Na een aanbesteding is het zaak om het contract op een adequate manier te beheren. Tijdens de looptijd van een contract kunnen zaken veranderen die invloed hebben op de contractafspraken. Door actief contractbeheer en volgen van de gemaakte prestatie-indicatoren (KPI’s) kan Rietplas u ondersteunen om de dienstverlening op het gewenste contractniveau te houden.

 

Wij doen altijd ons best om zaken daarbij zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij onze duidelijke rapportages weten opdrachtgevers altijd precies wat we doen en hoe we dat doen. 

 

Besparen

Een beter resultaat door kostenbesparingen

Structureren

Zorgvuldige aanpak voor een blijvende verbetering op uw inkoop

Verbeteren

Optimalisatie van dienstverlening en producten

Ontzorgen

Verzorgen van complete aanbestedingstrajecten en contractbeheer

Nieuws