Tevreden klanten!

Leveranciers manager

Tevreden klanten!

Wie en hoe we zijn, wat en hoe we dat doen en vooral wat u van ons mag en kunt verwachten, hebben we gevat in een aantal kernbegrippen.

 

Specialist en ondernemend

U mag en kunt van ons verwachten dat wij dat we de inkoopmarkten als geen ander kennen, weten wat voor uw organisatie de beste ‘deal’ is, dat wij creatief en proactief uw inkoopvraagstukken oplossen.

 

Helder en duidelijk

U mag en kunt van ons verwachten dat wij vooraf helder zijn in de besparingen die wij voor u kunnen realiseren en wat voor u de kosten zijn van een aanbesteding.

 

Resultaatgericht en praktisch

U mag en kunt van ons verwachten dat u met onze aanpak altijd de economisch meest voordelige aanbieding ontvangt en dat wij uw inkoopvraag vertalen naar praktische oplossingen die tot duurzame besparingen en verbeteringen leiden.

 

Betrokken en motiverend

U mag en kunt van ons verwachten dat wij open staan voor uw vragen en kritische opmerkingen en dat ons enthousiasme en passie voor het inkoopvak voelbaar en motiverend is.

 

Integer en verantwoordelijk

U mag en kunt van ons verwachten dat wij onafhankelijk zijn van welke leverancier dan ook en altijd werken vanuit uw belangen, rekenschap afleggen over behaalde inkoopresultaten en dat u ons hier op kunt aanspreken.

 

Persoonlijk en toegankelijk

U mag en kunt van ons verwachten dat u gedurende een inkooptraject met één vast contactpersoon van ons te maken heeft en wij altijd bereikbaar zijn.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en klanten, kijk dan bij onze referenties.

 

Besparen

Een beter resultaat door kostenbesparingen

Structureren

Zorgvuldige aanpak voor een blijvende verbetering op uw inkoop

Verbeteren

Optimalisatie van dienstverlening en producten

Ontzorgen

Verzorgen van complete aanbestedingstrajecten en contractbeheer

Nieuws